Over ons

Over Axamed

Axamed is verdeler van kwalitatief hoogstaande materialen voor de institutionele gezondheidszorg, de vakhandel en de thuisgezondheidszorg. Met onze originele productconcepten, sterke distributiemerken en persoonlijke service – zowel voor, tijdens als na de verkoop – bieden wij onze klanten keer op keer een unieke meerwaarde.

Omdat behoeften verschillen, heeft Axamed drie vakgebonden afdelingen uitgebouwd:

  • Onze groothandel in revalidatiehulpmiddelen en medisch materiaal richt zich tot de vakhandel en is gespecialiseerd in revalidatie- en hulpmiddelen, badkamer- en toiletaanpassingen, weegschalen en positionerings- en fixatiematerialen van topmerken als Etac, LinidoSolutions, Soehnle Professional, Renol, Vela, Beurer, etc.

  • De afdeling investeringsgoederen en verbruiksmaterialen is er hoofdzakelijk voor zorginstellingen, in het bijzonder voor de bejaardensector (rusthuizen, RVT, ROB, woonzorgcentra), MPI’s en psychiatrische instellingen. Wij bieden:
    -  Standaardoplossingen en maatwerk voor mobiliteit en transfer, badkamer en toilet, intern transport, medicijnverdeling, kamerinrichting, decubituspreventie en weegtoestellen. Een greep uit het aanbod: hoog-laagbaden van GK (Oostenrijk), til- en plafondliften van Ergolet (Denemarken), bedpanspoelers van Meiko (Duitsland), linnen- en transportwagens van Francehopital (Italië), etc.
    -  Medicijndistributiesystemen, zowel van gerenommeerde merken als eigen concepten.
    -  Kleine investeringsproducten en verbruiksmaterialen: handschoenen, wondzorgproducten, bloeddrukmeters, stethoscopen, weegschalen, etc.
  • Voor verbruiksmaterialen en klein medisch materiaal kan ten slotte ook de thuisverpleegkundige bij ons terecht.

In welk medisch vakgebied u ook actief bent en welke oplossingen u ook zoekt, Axamed heeft het voor u!